Fotograaf Kortrijk en omstreken

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw huwelijk? Om familiefoto’s te maken? Een romantische fotoshoot? Of net een fotograaf voor portretfoto’s of bedrijfsfoto’s?

Photo Jungle heeft jaren ervaring met het nemen van foto’s, zowel privé als zakelijk!

Huwelijksfotografie

Als huwelijksfotograaf leg ik jullie mooiste dag vast op camera. Zo kunnen jullie daarna genieten van deze prachtige herinneringen aan jullie bruiloft. Wist je trouwens dat je mij ook kan inschakelen om jullie trouwkaarten te ontwerpen ? Zo ben je meteen zeker van je trouwkaarten én je trouwfoto’s. Makkelijk, toch? 

Portretfotografie

Portretfoto’s laten maken? Als portretfotograaf leg ik je helemaal op jouw eigen manier vast. Geen geforceerde poses of onnatuurlijke houdingen, gewoon jij, zoals jij echt bent. De perfecte beelden om nadien op je website of sociale media te gebruiken. Of om aan de muur te hangen.

Fotoshoot gezin, newborn fotoshoot en kinderfotografie

‘Ze worden zo snel groot,’ is ongetwijfeld een van de populairste uitspraken van ouders. Tijd dus om de kostbare momenten met liefde te vereeuwigen. Of je nu een fotoshoot van je baby, van je kinderen of net met het hele gezin wilt… Ik help je graag! En oh ja, met de geboortekaartjes van je baby kan ik als je dat wilt ook aan de slag gaan!

Bedrijfsfotografie

Van een zakelijk portret tot een fotoshoot op een bedrijfsevenement. Als bedrijfsfotograaf help ik jouw onderneming extra in de kijker zetten met foto’s die echt bij jou en jouw onderneming passen.

En nog veel meer…

Mijn passie voor fotografie komt ook echt terug in het eindresultaat. Bovendien ben ik heel flexibel in te zetten als fotograaf, zowel in Kortrijk, Harelbeke als op andere plaatsen in West-Vlaanderen. Shooten op verdere locaties zijn, mits een kleine kilometerbijdrage, zeker ook mogelijk!  

Alle fotoshoots zijn op locatie in openlucht en zijn exclusief visagie en gebruik van outfits.

Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar info@photojungle.be of vul het contactformulier in.

Klaar om jouw mooie momenten op beeld vast te laten leggen?

mini-sessie

89

30 minuten

5 bewerkte foto’s (zonder watermerk)

standaard-sessie

149

60 minuten

15 bewerkte foto’s (zonder watermerk)

€5 per extra bewerkte foto

premium-sessie

219

90 minuten

20 bewerkte foto’s (zonder watermerk)

€3 per extra bewerkte foto

Evenement

99/u

Huwelijk, babyborrel, communie …

Alle bewerkte foto’s (zonder watermerk)

Mogelijkheid om achterna fotoproducten bij te bestellen.

Incl. kennismakingsgesprek